În urmă cu doar câteva ore, Prim Ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost adus la o unitate de terapie intensivă. S-a confirmat că simptomele acestuia datorate coronavirusului s-au agravat, Johnson aflându-se într-o situație destul de precară.

Conform informațiilor publicate până acum, Johnson rămâne conștient de împrejurări și este ținut sub atenție constantă de către personalul medical. Înainte de toate acestea, Johnson a fost supus unei terapii cu oxigen, dar, după ce situația s-a înrăutățit, medicii au hotărât că trebuie transferat la terapie intensivă.

Dominic Raab, Secretarul de Externe, a preluat rolul și funcția lui Boris Johnson, la cererea acestuia, până când va fi necesar. Johnson i-a delegat responsabilitățile și drepturile respective, în mod direct. Raab va lua hotărâri, ”acolo unde este necesar”, în locul Prim Ministrului și se va asigura că țara va fi bine guvernată.

Marea Britanie rămâne alături de Boris Johnson, sperând că acesta va putea învinge coronavirusul și va scăpa cu bine din această luptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.