Sanders a anunțat poporul american de faptul că va renunța la campania politică, după ce a suferit mai multe pierderi majore. Decizia lui Sanders a fost făcută pe un ton pozitiv, deși complet dezamăgit de cele întâmplate.

Anunțul politicianului a fost făcut public miercuri, în direct. Deși campania sa a luat sfârșit, acesta este mândru de reușitele lui si de cele ale susținătorilor lui de până acum.

Consilierul său a transmis un mesaj menit să încurajeze susținătorii lui Sanders, în aceste timpuri triste, spunând că: ”Lupta continuă. Acest lucru nu a fost niciodată legat de Bernie Sanders, a fost vorba despre mișcarea creată de acesta.”

Astfel, nominalizarea democrată este cedată lui Joe Biden, ultimul concurent politic care se opune administrației Trump. Chiar daca Bernie Sanders a ieșit din cursă, acesta a promis că ”lupta pentru justiție va continua.” Rămâne de văzut dacă Biden se va ridica la standardele necesare și dacă va avea posibilitatea de a-l înfrânge pe Donald Trump. În momentul de față, situația nu este îndeajuns de favorabilă pentru Joe Biden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.