Mike Lee, senatorul statului Utah, a fost ales pentru a participa în Grupul Operativ Economic al Congresului, creat de președintele Donald Trump.

Respectivul grup operativ este format din legislatori federali, menit să ofere consiliere președintelui american din punct de vedere economic. În acest grup bicameral participă atât membrii democrați, cât și membrii republicani.

Deja au fost susținute conferințe virtuale, în care subiectul principal a fost planul de redresare a economiei. De asemenea, anumiți membrii l-au îndemnat pe Trump să asculte de sfaturile experților în sănătate publică.

Cât despre planul de redresare al economiei, Donald Trump a dezvăluit mai multe informații legat de acesta în ziua de joi, în timpul unei conferințe de presă.

Acest plan este menit să amelioreze pagubele economice generate de pandemia coronavirus, precum și să restabilească activitatea normală în zone în care se observă o scădere a cazurilor de COVID19. Planul este structurat pe 3 faze, care vor ușura, gradual, restricțiile impuse de stat, privind răspândirea virusului.

Dacă doriți să aflați mai multe despre planul respectiv, puteți accesa link-ul din tweet-ul de mai sus al lui Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.