Donald Trump a anunțat astăzi pe twitter-ul său că SUA va interveni pentru a sprijini câteva țări care au cerut ajutor. După ce Trump a discutat cu președinții respectivelor state, el a fost de acord să trimită aparatele de ventilație mult necesare într-un timp cât mai rapid.

Conform președintelui american, aceste aparate vor fi trimise în Indonezia, precum și în alte câteva țări latino-americane și anume: Ecuador, El Salvador și Honduras.

În ultimele săptămâni, SUA a produs extrem de multe aparate de acest fel pentru a putea ține pasul cu noua pandemie de COVID19. Mai mult de atât, s-au construit și spitale în plus, cu tot necesarul, și s-a observat o creștere a numărului de testări.

Deși pericolul nu a trecut încă, Trump a fost sfătuit de experții săi că numărul aparatelor de ventilație este îndeajuns, iar că nevoia de așa ceva va continua să scadă treptat. Din acest motiv, administrația Trump a afirmat că va trimite acest surplus de mașinării altor țări care au neapărată nevoie, pentru a le facilita eforturile de combatare a coronavirusului.

Coronavirusul continuă să devasteze țările din punct de vedere socio-economic, dar și prin pierderea exponențială de vieți umane, iar din această cauză, Donald Trump este pregătit să ofere ajutorul de care au nevoie țările acestea.

Trump a lăudat statele din America Latină pentru eforturile depuse de acestea, atât în lupta împotriva COVID19, cât și în combaterea imigrației ilegale la granițe. Trump este mulțumit de cooperarea cu respectivele state, spunând următoarele: ”Colaborarea cu ei a fost benefică, privind imigrația de la granița de sud !”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.