Robert Trump, fratele președintelui Donald Trump, a decedat

0
800

Robert Trump, fratele mai mic al președintelui Donald Trump, a decedat sâmbătă seara, la vârsta de 71 de ani, dupa ce fusese internat de urgență la un spital din New York vineri. Anunțul decesului a fost făcut de către șeful Casei Albe.

“Cu inimă grea vă spun că minunatul meu frate, Robert, a murit în pace în această seară. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi enorm, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea lui va trăi mai departe în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace “, a fost mesajul preşedintelui american, relatat de Daily Mail US.

Donald Trump și-a vizitat fratele la spital în ziua de vineri, la spitalul presbiterian din Manhattan, New York.  

Boala de care suferea Robert Trump, nu a fost dezvăluită, președintele american refuzând să ofere detalii reporterilor, dar a menționat că se află în stare gravă. Acesta fost internat de mai multe ori în ultimele trei luni având probleme grave de sănătate.

Robert, cu aproape trei ani mai mic decât președintele, a fost dezvoltator imobiliar și director executiv al Organizației Trump. de asemenea, a fost, un mare susținător al intrării fratelui său mai mare în cursa pentru Casa Albă, în urmă cu patru ani. 

„Am un frate minunat, avem de mult timp o relație extraordinară, din prima zi. Asta a fost cu mult timp în urmă. Este în spital acum. Sper să se facă bine, dar se simte rău, trece prin momente grele acum”, sunt spusele președintelui după vizita în New York.

Robert era cel mai mic din cei cinci copii pe care i-au avut Fred și Mary Anne Trump.

În 2007, Robert și prima sa soție, Blaine, au divorțat, după o căsnicie de 23 de ani, iar anul acesta, în martie se căsătorise cu Ann Marie Pallan, care ii fusese secretară.

Pe lângă presedintele american, și alți membri ai familiei Trump dar și apropiații, au postat pe rețelele de socializare vestea neprevăzută și au adus un omagiu, printre aceștia se numără: Ivanka Trump, Ted Cruz sau Tom Fitton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.