Prima dezbatere dintre cei doi rivali politici și candidați la președinția Statelor Unite, Joe Biden și Donald Trump, a avut loc marți seară. Această dezbatere a fost diferită față de celelalte dezbateri care au luat loc între candidați în trecut. Trump și Biden s-au certat mai mult decât să dezbată subiectele care i-ar ajuta pe votanți să aleagă un lider în timpul alegerilor de pe 3 noiembrie 2020.

Dezbaterea celor doi oameni politici se află în videoclipul de mai sus, la minutul 27:45. Chiar din primele minute, Trump a ținut să îl întrerupă pe rivalul său, continuând să facă acest lucru până când Biden i-a reproșat “Ai de gând să taci, omule? Este atât de neprezidențial.” Aceste replici inițiale dintre cei doi au dat tonul dezbaterii, aceasta transformându-se într-un haos. Trump a și-a jignit, agresat și obscurat drumul prin confruntarea de 90 de minute, întrerupându-l nu numai pe Biden, dar și pe moderatorul Chris Wallace de la Fox News cât se poate de mult. A ignorat multe dintre întrebările importante și argumentele lui Biden, alegând să îi atace fiul și să îi facă o descriere distorsionată a recordului său politic.

Biden a răspuns și el, bătându-și joc de Trump, numindu-l clovn, rasist, dar și cel mai prost președinte al Americii. I-a criticat gestionarea pandemiei de Coronavirus, eșecul de a produce un plan de sănătate și răspunsurile sale față de protestele petrecute mai devreme în acest an legate de nedreptatea rasială. Deși Wallace a încercat să reia controlul acestei dezbateri, nu a reușit. Va lăsăm să vedeți în continuare această dezbatere cu siguranță interesantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.