Donald și Melania Trump, testați pozitiv cu COVID-19

0
281
Sursa: todaytopnews.com

Președintele Donald Trump a transmis într-o postare pe Twitter că el și soția sa, Melania, au fost confirmați cu coronavirus.

‘În această seară, eu și prima-doamnă am fost testați pozitiv cu COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!’

Anunțul vine după ce Hope Hicks, o colaboratoare apropiată a președintelui a fost testată și ea pozitiv. Aceasta a făcut parte din grupul de consilieri care l-au însoțit pe președinte la dezbaterea electorală de marți în Cleveland, Ohio, fiind văzută și miercuri în preajma acestuia.

Rezultatul pozitiv al testului de COVID-19 aduce campania electorală într-un punct de incertitudine, întrucât, chiar dacă președintele este asimptomatic va trebui să rămână izolat la Casa Albă pentru o perioadă nedeterminată de timp.

‘Echipa medicală de la Casa Albă și cu mine vom menține un control vigilent și apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai mari profesioniști și instituții medicale din țara noastră’, a declarat doctorul președintelui, Dr. Sean Conley, pentru ABC News. ‘Cu siguranță, mă aștept ca președintele să își îndeplinească îndatoririle fără întrerupere în timp ce își revine și vă voi ține la curent cu orice evoluție viitoare.’

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.