Președintele Statelor Unite ale Americii a susținut o conferință de presă despre situația epidemiologică din SUA. Acesta a discutat despre importanța vaccinării în stoparea pandemiei. 67% dintre cetățenii americani peste 65 de ani au primit ambele doze de vaccin, iar 80% dintre aceștia au fost vaccinați cu cel puțin o doză. Biden a discutat despre îmbunătățirea situației în urma campaniei de vaccinare foarte alerte ce a avut loc în SUA.

Chestiunea purtării măștii în spațiile publice este foarte dezbătută și în SUA în acest moment, iar președintele Biden a anunțat că purtarea măștii nu va mai fi necesară pentru persoanele vaccinate în spațiile publice deschise, acest lucru fiind deja în vigoare în unele state.

Conferința de presă a avut loc în curtea Casei Albe. Jurnaliștii prezenți la conferință nu au ezitat să îl întrebe pe președinte de ce acesta a venit să vorbească despre renunțarea la a purta mască în spațiile publice deschise purtând una. Biden a răspuns spunând că își va pune masca din nou pe față atunci când va reintra în Casa Albă, fiind un spațiu închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.