Israelul a atacat casa liderului Hamas

0
764

În cea de a șaptea zi a conflictului între Israel și trupele HAMAS, casa liderului grupării teroriste, Yahya Sinouar din Fâșia Gaza, a fost atacată.

Armata israeliană a atacat locuința liderului grupării Hamas, în dimineața zilei de duminică. Grupul islamist a decis să se apere lansând rachete către Tel Aviv. Armata a atacat în jur de 150 de ținte în timpul nopții, inclusiv lansatoare de rachete, precum și două unități de luptă, potrivit Jerusalem Post.

Totodată, a fost distrusă și o clădire a unei agenții media de știri, din Fășia Gaza, unde se presupunea că se aflau active militare ale mișcării Hamas.

Consiliul de Securitate al ONU se va întâlni duminica pentru a discuta acest conflict, între israelieni și palestinieni, fiind considerat cel mai grav din ultimii ani.

De la începutul conflictului, au fost uciși în bombardamente aproximativ 145 de palestinieni, dintre care 41 erau copii și peste 1.000 de persoane au fost rănite.

“Această operaţiune militară va continua atât timp cât va fi nevoie până când ne vom atinge obiectivele şi vom aduce pace şi siguranţă tuturor cetăţenilor israelieni,” a mai spus spus Benjamin Netanyahu, prim ministrul Israelului pentru Jerusalem Post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.