Curtea Supremă a Statelor Unite a respins Luni cererile întocmite de un grup creștin de cadre medicale și de un grup care militează împotriva vaccinării

Contestatarii din New York au declarat că mandatul încalcă interdicția din Primul Amendament al Constituției SUA privind discriminarea religioasă de către guvern sau o lege federală privind drepturile civile care obligă angajatorii să se adapteze în mod rezonabil la convingerile religioase ale angajaților. O instanță inferioară a respins cererea lor de ordin judecătoresc.

Statul a declarat că , angajatorii pot lua în considerare cererile de acomodare religioasă, iar angajații pot fi realocați la locuri de muncă care nu impun intrarea în contact cu alte persoane, precum activități desfășurate de la domiciliu.

De asemenea, instanța a respins contestațiile privind cerințele de vaccinare la Universitatea Indiana, pentru personalul din sistemul școlar din New York și pentru angajații unui spital din Massachusetts. De asemenea, instanța a respins o contestație la un mandat federal care impune folosirea măștilor pentru călătoriile cu avionul.

Mark Joseph Stern, corespondentul Curții supreme a postat decizia organului judiciar cu privire la cererea făcută de contestatari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.