DeSantis spune că nu a fost de acord cu decizia lui Trump de a închide economia la începutul pandemiei

0
460
https://www.tribpub.com/gdpr/orlandosentinel.com/

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis a declarat joi, 13 ianuarie, că nu este de acord cu decizia președintelui de atunci Trump de a închide economia la începutul pandemiei de COVID-19.

DeSantis a apărut pe podcastul conservator „Ruthless”, unde a susținut că unul dintre cele mai mari regrete ale sale în funcție este că nu a vorbit „mult mai tare” împotriva opririi inițiale de COVID-19 în martie 2020. 

DeSantis a lucrat îndeaproape cu administrația Trump pentru a determina un răspuns la COVID-19, dar ar fi fost surprins cu privirea de decizia Casei Albe de a închide economia. 

„Nu m-am gândit niciodată în februarie, la începutul lunii martie, că [coronavirusul] va duce la blocarea țării”, a spus DeSantis pe podcast. 

El a adăugat că nu și-a dat seama că o blocare la scară largă „era pe radar”. 

DeSantis a criticat membrii echipei de răspuns la COVID-19 a administrației, inclusiv Anthony Fauci, pentru că au încurajat opririle economice la începutul pandemiei. 

Statul Florida al lui DeSantis a urmat totuși îndrumările federale prin închiderea școlilor, sălilor de sport, restaurantelor și altor clădiri. 

Trump a împărtășit recent criticile despre care se crede că se referă la DeSantis atunci când i-a numit „fără măruntaie” pe politicienii care refuză să confirme dacă au primit o doză de rapel COVID-19. DeSantis a evitat întrebările despre statutul său de vaccinare într-un interviu cu o lună mai devreme.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.