Jumătate din noul sondaj CBS News spun că sunt frustrați de președinția lui Biden

0
548
https://nypost.com/2022/01/20/polls-show-biden-sinking-after-first-year-in-office/

Jumătate din respondenții într-un nou sondaj CBS News publicat duminică, 16 ianuarie, au declarat că sunt frustrați de președinția lui Joe Biden, cu doar câteva zile înainte ca acesta să marcheze primul său an complet în funcție.

Întrebați în sondaj cum i-a făcut să se simtă președinția lui Biden, jumătate dintre respondenți au spus că sunt „frustrați” și „dezamăgiți”. În plus, 40% au spus că președinția sa i-a făcut să se simtă „nervosi”, în timp ce un sfert dintre respondenți au spus că îi face să se simtă „calmi” și „mulțumiți”.

În general, respondenții din sondajul CBS News păreau să aibă o viziune mai puțin decât optimistă asupra stării actuale a țării.

Aproape 75 la sută dintre cei chestionați au spus că simt că America merge „oarecum” sau „foarte” rău în sens general.

Majoritatea oamenilor au spus că dezaprobă modul în care Biden gestionează economia, imigrația, relațiile rasiale, criminalitatea, inflația, poliția și Afganistanul.

De asemenea, oamenii păreau să-și piardă încrederea în gestionarea de către Biden a pandemiei de COVID-19, unul dintre puținele domenii ale președinției lui Biden pe care oamenii au continuat să le aprobe până acum. Când au fost întrebați cum au simțit că se descurcă acum, 49% au spus că face o treabă bună în gestionarea pandemiei, în timp ce 51% au spus că se descurcă rău.

În ceea ce privește modul în care lui Biden îi pasă de problemele și nevoile „oamenilor ca tine”, respondenții au fost împărțiți în mod similar, 45% spunând că simt că îi pasă într-o anumită măsură, în timp ce 54% și-au exprimat îndoielile cu privire la cât de mult îi pasă de problemele lor.

O mică majoritate a persoanelor chestionate – 53 la sută – au spus că au aprobat planul Build Back Better al lui Biden. Când au fost întrebați cum îmbunătățirile cu privire la o anumită problemă le-ar schimba opinia despre Biden, 70% au spus că îmbunătățirea inflației le-ar îmbunătăți opinia despre președinte.

Sondajul CBS News a chestionat 2.094 de adulți din SUA și a fost realizat în perioada 12-14 ianuarie. Rezultatele au o marjă de eroare de plus sau minus 2,5 puncte procentuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.