Johnson & Johnson: Vânzările de vaccin împotriva COVID-19 ar putea crește cu 46 la sută în acest an

0
354
https://www.forbes.com/sites/investor/2021/09/13/johnson--johnson-slumps-on-covid-19-vaccination-concerns/?sh=262d5667129d

Johnson & Johnson: Vânzările de vaccin împotriva COVID-19 ar putea crește cu 46 la sută în acest an

Johnson & Johnson a anunțat marți, 25 ianuarie, că vânzările vaccinului său împotriva COVID-19 ar putea crește cu 46% în acest an, pe măsură ce cererea pentru vaccin crește și problemele de producție scad.

Compania a declarat că estimează că vânzările de vaccin împotriva COVID-19 vor fi între 3 și 3,5 miliarde de dolari în 2022, ceea ce este mai mult decât cele 2,39 miliarde de dolari pe care le-a câștigat pentru companie în 2021, potrivit Reuters.

Dacă compania va încasa 3,5 miliarde de dolari din vânzările de vaccinuri anul viitor, aceasta va reprezenta o creștere de aproximativ 46%.

Estimările Johnson & Johnson pentru 2022 vin odată cu raportul privind veniturile din al patrulea trimestru, care nu a reușit să câștige 2,50 miliarde de dolari prin achizițiile de vaccinuri în 2021.

Acțiunile producătorului de medicamente au scăzut cu aproape două procente înainte de deschiderea pieței marți, probabil ca urmare a faptului că nu au îndeplinit așteptările pentru trimestrul al patrulea și performanțe nepromițătoare ale medicamentului său împotriva cancerului și tratamentul bolii Crohn Stelara, potrivit Reuters.

Cu toate acestea, capitalul strâns din vaccinul COVID-19 nu este de așteptat să fie o mare parte din veniturile Johnson & Johnson, deoarece compania vinde vaccinul la un preț non-profit, a menționat Reuters.

Compania a declarat că se așteaptă să aducă vânzări între 98,9 și 100,4 miliarde de dolari anul viitor, ceea ce ar marca o creștere între 5,5 și 7% față de anul trecut, potrivit unui comunicat al companiei. Așteptările se ridică în prezent la 97,79 miliarde de dolari, potrivit Reuters.

În timp ce vaccinul Johnson & Johnson este încă disponibil în SUA sub autorizație de utilizare în caz de urgență, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au recomandat luna trecută ca furnizorii de sănătate să ofere vaccinurile Moderna și Pfizer-BioNTech peste vaccinul Johnson & Johnson, arătând spre un risc crescut de cheaguri de sânge la femeile tinere și de vârstă mijlocie.

Vaccinul a fost asociat cu un tip rar, dar sever, de cheag de sânge numit Tromboză cu sindrom de trombocitopenie (TTS). Acea descoperire a dus la întreruperea împușcării timp de 10 zile în aprilie.

CDC a declarat luna trecută până la 31 august, din cele aproximativ 14 milioane de vaccinuri Johnson & Johnson administrate, 54 de persoane au fost diagnosticate cu afecțiune, care a fost încă determinată a fi rară, dar a fost mai frecventă decât se credea anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.