Mai multe birouri ale Serviciului Național de Meteorologie din California au emis  avertizări de căldură excesivă înainte de creșterea temperaturilor începând de miercuri, o măsură neobișnuită care ar putea fi o premieră de acest fel pentru luna februarie.

Avertizările de căldură excesivă sunt emise atunci când o căldură “extrem de periculoasă” va persista aproximativ trei zile,  potrivit Serviciului meteorologic. Șaisprezece milioane de persoane locuiesc în zonele de alertă.

Serviciul meteorologic se așteaptă ca Los Angeles să atingă maxime de 87 de grade miercuri și vineri și poate să ajungă până la 89 de grade joi.

Super Bowl va avea loc duminică, pe stadionul SoFi din Inglewood, California, unde Cincinnati Bengals se va confrunta cu Los Angeles Rams.
Vremea caldă ar putea persista până la sfârșitul săptămânii, fiind prognozate maxime de până la 80 de grade în sudul Californiei.

Căldura ar putea coincide cu Super Bowl, cu lovitura de începere stabilită pentru ora locală 15:30. Cu toate acestea, stadionul SoFi dispune de un acoperiș de ultimă generație alcătuit din mai multe panouri operabile care se pot deschide sau închide pentru a facilita răcirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.