Președintele AEW, CEO, General Manager & Head Of Creative Tony Khan a confirmat că nu candidează pentru un loc în Camera Reprezentanților din Statele Unite. 

Mai multe instituții media mainstream au publicat un articol în care se spunea că Khan și-a depus candidatura pentru Congres, pe baza unui dosar depus în septembrie.

În formularul depus la Comisia Electorală Federală, Khan figurează ca democrat, iar adresa sa este TIAA Bank Field, sediul echipei Jacksonville Jaguars din NFL, echipa deținută de tatăl său, dar în dosar figurează și AEW ca principal comitet de campanie. Dosarul a stârnit câteva semnale de alarmă în rândul reporterilor locali. 

Chris Hand, un avocat specializat în drept guvernamental din Jacksonville, a confirmat că Khan nu este în prezent un candidat activ 2022 pentru cel de-al patrulea district electoral din Florida. 

Khan a abordat în cele din urmă zvonurile și a făcut apel la NBC’s Pro Football Talk. El a confirmat că dosarul este un fals, crezându-se că este o farsă făcută de cineva. Tweetul lui Khan a inclus câteva referințe la luptele profesioniste, deoarece i-a menționat pe Tony Schiavone, MJF, Eddie Gilbert și Tommy Rich. 

Khan continuă să fie în trend la nivel mondial pe rețelele de socializare din cauza dosarului fals.


DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.