Zelenski: Se dorește distrugerea politică a Ucrainei prin înlăturarea liderului statului

0
669
edition.cnn.com

Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei, a susțiunt un discurs ieri seară cu privire la situația actuală a Ucrainei, poziția comunității internaționale în aceste circumstanțe critice, reiterând faptul că Ucraina va lupta pentru apărarea suveranității și a integrității sale terioriale.

Acesta a afirmat că în urma apelului făcut către cele 27 de state europene cu privire la statul Ucrainei în cadrul Alianței Nord-Atlantice, în contextul în care Ucraina nu este stat membru, dorește să fie asigurat cu privire la asigurarea că statul ucrainean va fi primi sprijin din partea actorilor internaționali.

De asemenea, Zelenski a declarat că nu va parasi capitala Ucrainei, Kiev, alături de membrii familiei sale în ciuda informației potrivit căreia inamicul l-a catalogat drept ținta primordială, iar familia este considerată cea de-a două țintă importantă.

Cu privire la atacurile militare desfășurate pe teritoriul Ucrainei, acesta a precizat că s-au soldat cu 137 de pierderi umane, civili și personal militar, și 316 de răniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.