Centrul Rus de Reconciliere face apel la găsirea unei soluții pașnice în Siria

0
489
Sursa: Ministerul Rus al Apărării

Soluționarea conflictului pe cale pașnică și abordarea exhaustivă a problemelor sunt principalii vectori de muncă în cadrul Republicii Arabe Siriene, potrivit comunicatului Centrului Rus pentru Reconcilierea Părților în Siria. 

Reprezentanții Centrului au întreprins acțiuni umanitare în perimetrul Maydan, din provincia Aleppo. Oamenii au primit  o tonă de pâine proaspăt scoasă din cuptor, potrivit anunțului oficial. Cetățenii din Arbin (Ghouta de Est, provincia Damasc) au beneficiat și ei de această asistență – 1000 de ghiozdane pentru școală și 1000 de uniforme pentru copii.

Mai mult decât atât, Centrul Rus pentru Reconciliere, împreună cu fundația Combat Brotherhood all-Russian au organizat acțiuni caritabile în orașul Homs. Administrația unui centru educațional a primit 400 de culegeri în limba rusă. În total, de când și-a început activitatea, Centrul Rus a întreprins 1940 de acțiuni umanitare. Greutatea totală a produselor livrate cântărește 3,024.94 tone.

În ciuda măsurilor de încetare a focului de-a lungul țării, încă există cazuri în care acestea nu sunt respectate de către formațiuni armate, în special în zone de de-escalare precum Idlib. Centrul Rus pentru Reconcilierea Părților în Siria face apel către toate aceste grupări care operează ilegal să oprească ostilitățile și să se îndrepte către un proces de atingere a păcii în zonele pe care le ocupă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.