Siria critică Statele Unite, dar mulțumește Rusiei

0
562
Sursa: UNITED NATIONS ASSISTANCE MISSION IN AFGHANISTAN

Denunțând Statele Unite pentru susținerea terorismului și a crimelor de război în țara sa distrusă de război, Vice-Premierul Siriei Walid Al-Moualem a declarat ieri în cadrul Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite că războiul este aproape gata, numindu-i pe toți cei ce se opun Președintelui Bashar al-Assad teroriști. 

”Spre dezamăgirea unora, aici ne aflăm astăzi, la mai mult de șapte ani de la declanșarea mizerabilului război împotriva țării mele, anunțând lumea că situația la sol a devenit mult mai sigură și stabilă și că războiul terorii este aproape gata, mulțumită eroismului, voinței și unității poporului și a armatei, precum și a susținerii venite din partea aliaților noștri.” a declarat Vice-Premierul în cadrul celei de-a cincea zile de dezbateri.

El a continuat prin lansarea unui atac împotriva ilegitimei coaliții internaționale conduse de Statele Unite, care se presupune că ar lupta împotriva terorismului în Siria. ”Această așa numită coaliție a făcut tot ce se putea înafară de a combate terorismul”, a afirmat el. ”A devenit tot mai evident faptul că intențiile coaliției au fost tot timpul în perfect acord cu cele ale grupurilor teroriste: răspândirea haosului, a morții și distrugerii în calea lor.”

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.