Mike Pompeo: ”O mare urare de la mulți ani către Marina Americană!”

0
474
Sursa: businessinsider.com

”O mare urare de la mulți ani din partea Departamentului de Stat și a Armatei Americane către Marina Americană! Vă mulțumim, marinarilor trecutului și ai prezentului, pentru dedicarea, sacrificiul și angajamentul de a menține America în siguranță.”

Potrivit comunicatului de presă al Marinei Americane, mai mult de 500 de membri și invitați au sărbătorit împlinirea a 234 de istorie și tradiție navală americană în cadrul Balului de Aniversare a Marinei din Hotelul Crowne Plaza. 

Marina americană își are originile în Marina continentală, înființată în timpul Războiului de Independență de către Congresul Continental pe 13 octombrie, 1775. Amfitrionul ceremoniei, locotenentul Ryan Kersting-Schlimgen, a debutat cu o introducere cu tema aniversară din acest an – ”Produs de mare”.

”În această seară, comemorăm a 234-a aniversare a Marinei noastre și a istoriei sale pline de curaj care a trecut prin conflict și adversitate. În această seară, celebrăm tradițiile începute cu mult timp înainte, tradițiile care au început timid, tradiții care ne unesc pe toți într-o singură entitate, mai puternici decât eram când am intrat în acest serviciu. În această seară celebrăm Marina Americană produsă de către mare.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.