Dispariția celui de-al 41-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii-George H.W. Bush

0
489
Credit Twitter/PA Wire

În data de 30 noiembrie, toate rețelele online de socializare anunțau stingerea din viață a celui de-al 41-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii-George H. W. Bush.

În vârstă de 94 de ani, fostul Președinte a marcat întreg teatrul politicii internaționale cu dispariția sa. Trupul său este depus în Capitolul Statelor Unite din Washington unde poate fi vizitat pentru ultimele omagii aduse muncii sale din sfera politică americană și nu numai atât.

Rețeaua de socializare Twitter abundă în anunțurile de susținere îndreptate către familia Bush, venite din partea colegilor și prietenilor fostului Președinte.

Astfel, potrivit paginii oficiale de Twitter a fostul Președinte al Statelor Unite, Barack Obama, acesta transmite, cu părere de rău, că America a pierdut un patriot și o persoană blândă și cu adevărat devotată politicii și a binelui național și internațional.

De altfel, și fosta primă doamnă, Michelle Obama, anunță pe pagina sa de Twitter amânarea vizitelor de protocol ce urmau să aibă loc în Berlin și Paris, întrucât dorește să participe la ceremonia funerară a Președintelui.

Și actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, își exprimă respectul pentru întreaga activitate politică a fostului Președinte, precum și fascinația pe care acesta i-a arătat-o pentru viață, familie și mândrie pentru țară.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.