Donald Trump: ”Compromisul fost Director Interimar Andrew McCabe pretinde să fie un biet înger.”

0
591
Sursa: businessinsider.com

”Compromisul fost Director Interimar Andrew McCabe pretinde să fie un biet înger, când, de fapt, el a contribuit în mare parte la Scandalul Coruptei Hillary & Farsa Rusească – o marionetă pentru James Comey. Raportul I.G. despre McCabe a fost devastator. Parte a poliței de asigurări în cazul în care câștig…”

Tweetul Președintelui american vine după ce fostul director interimar al Biroului Federal de Investigatii (FBI), Andrew McCabe, a confirmat că la Departamentul Justiției al SUA s-au purtat discuții privitoare la înlăturarea lui Donald Trump din funcție la doar câteva luni după instalarea acestuia la Casa Alba. 

Andrew McCabe a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu difuzat duminică de postul de televiziune CBS.  Responsabili de rang înalt din Departamentul Justiției au început să facă presupuneri despre care dintre membrii Cabinetului ar putea fi de acord cu aceasta idee. McCabe, ce a fost concediat anul trecut, a afirmat că subiectul invocării amendamentului al 25-lea al Constituției americane a fost abordat în 2017, după ce Donald Trump l-a destituit pe James Comey, directorul FBI.

Potrivit Amendamentul al 25-lea, vicepreședintele SUA devine președinte interimar dacă el și o majoritate a Cabinetului îl declară pe Președinte “incapabil să-și îndeplinească prerogativele și responsabilitățile mandatului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.