Întâlnire între Donald Trump și omologul său, Jair M. Bolsonaro

0
577
Credit Twitter/PA Wire

Potrivit anunțurilor oficiale postate paginile de Twitter ale celor doi lideri politici, Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii și Jair M. Bolsonaro, președintele Braziliei, cei doi s-au întâlnit săptămâna trecută la Casa Albă unde au împărtășit idei și convingeri despre modurile de guvernare conservator și populist.

Cu atât mai mult, în cadrul întrevederii, cei doi președinți au discutat și despre o posibilă susținere din partea Statelor Unite ale Americii pentru Brazilia la aderarea acesteia la NATO.

În urma ședinței de discuții, președintele american a declarat jurnaliștilor: “Ne vom gândi foarte, foarte serios la asta în ceea ce priveşte – fie că este NATO, fie ceva în legătură cu alianţa.”

Tot Donald Trump a anunțat că susține și eforturile Braziliei de a adera la OCDE-Organizația pentru Dezvoltare și Cooperare Economică- întrucât statul brazilian se bucură de poziția a opta în lume ca mărime a economiei.

În încheierea întâlnirii, cei doi lideri politici și-au promis creșterea schimburilor comerciale și reducerea barierelor, iar Brazilia a promis Statelor Unite ale Americii lansarea de sateliți din centrul spațial de la Alcantra-un stat din nordul țării.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.