Declarațiile Președintelui Coreei de Sud în cadrul prezentării viziunii unei păci economice

0
553
Credit Twitter/PA Wire

Prin intermediul celei de-a opta opriri a Turului Economic Național în Gangwon-do, Președintele Coreei de Sud, Moon Jae-In, prezintă planul de a transforma provincia coreeană într-o zonă strategică pentru implementarea Viziunii de Pace Economică elaborate de către Guvernul coreean în colaborare cu oficialii provinciei, sperând să poată stabili pacea între cele două țări.

“Ziua de mâine va marca prima aniversare a lansării Declarației Panmunjom pentru Pace, Prosperitate și Unificare a Peninsulei Coreene. Acum un an, Sudul și Nordul au comunicat lumii întregi că a apărut o nouă eră a păcii.

Economia Păcii, Viziunea Gangwon-ului, care va fi dezvăluită astăzi în cadrul provinciei din nord-estul Coreei de Sud, Gangwon-do, va deveni un nou punct de reper pentru pace și prosperitate pe Peninsula Coreeană.

Într-o călătorie îndrăzneață către realizarea denuclearizării și instaurarea unui regim de pace pe peninsula coreeană, Guvernul, împreună cu oficialii provinciei Gangwon-do, se va pregăti pentru epoca unei economii bazate pe pace pe teritoriul peninsulei.

Să arătăm punctele forte ale provinciei Gangwon-do. Puterea de a se ajuta reciproc; puterea de a suporta, de a îndura și de a privi înainte; puterea de a menține dragostea naturii vie și de a iubi pacea – aceste puncte forte ale Gangwon-ului vor servi ca un nou început pentru peninsula coreeană.”

SURSĂTwitter
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.