Statele Unite ale Americii susțin propunerile Cehiei legate de noua rețea 5G

0
617
Sigla Casa Albă, sursa YouTube

Într-un comunicat oficial emis pe data de 3 mai de către Purtătorul de Cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, Statele Unite și-au exprimat susținerea față de planul detaliat din cadrul Conferinței 5G de la Praga prin care au fost ilustrate caracteristicile noii rețele de comunicații și efectul lor acestora față de diverse domenii, printre acestea numărându-se cele ale transportului, energiei, agriculturii și sănătății.

“Statele Unite felicită Republica Cehă pentru găzduirea Conferinței de Securitate de la Praga. A fost o întâlnire extrem de productivă cu privire la necesitatea unor rețele de telecomunicații sigure, deoarece rețelele de telecomunicații wireless de ultimă generație, numite 5G, vor deveni noul sistem global.

Oficialii guvernamentali din peste 30 de țări din întreaga lume, alături de reprezentanți ai Uniunii Europene, ai Organizației Tratatului Atlanticului de Nord și ai industriei tehnologice, au participat la discuții bazate pe considerațiile importante privind securitatea națională, economică și comercială care trebuie să facă parte din evaluarea fiecărei țări a vânzătorilor de echipament 5G. De asemenea, participanții au menționat că trebuie luată în considerare importanța structurii rețelei 5G incluzând securitatea lanțurilor de aprovizionare pentru rețelele și infrastructura de telecomunicații și riscurile asociate vânzătorilor vulnerabili la influența țărilor terțe.

Statele Unite sprijină propunerile de la Praga privind securitatea 5G, publicate de președintele conferinței cehe, ca un set de recomandări pe care națiunile trebuie să le ia în considerare în momentul proiectării, construirii și administrării infrastructurii 5G. Guvernul Statelor Unite intenționează să utilizeze propunerile de la Praga drept model pentru a asigura prosperitatea și securitatea împărtășită de ambele țări.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.