Rusia consideră că SUA trebuie să organizeze o întâlnire între cei doi Președinți

0
601
Facebook

Purtătorul de Cuvânt de la Kremlin, Dmitry Peskov, a afirmat că, în urma anulării unei întâlniri între Președintele american Donald Trump și Liderul rus Vladimir Putin, inițiativa de a organiza o nouă întrunire între cei doi Șefi de Stat trebuie să vină din partea Statelor Unite ale Americii.

“‘Într-adevăr, poziția [președintelui american Donald] Trump și a Guvernului american asupra multor aspecte sunt supuse unor schimbări imprevizibile, de aceea trebuie să se facă mai întâi unele clarificări exhaustive. <…> Cu greu ar avea cineva curajul să facă previziuni cu privire la viitorul relațiilor noastre bilaterale pentru următorii doi ani’, a declarat Peskov pentru programul televizat Moscow.Kremlin.Putin.”

“Peskov și-a exprimat speranța că această întâlnire va avea loc în orice manieră. ‘Aceasta poate fi o întâlnire deplină, convenită în prealabil, cu o agendă pregătită și acest lucru ar fi de preferat și chiar necesar, având în vedere interesele noastre comune’, a menționat el.”

“Anterior, Vladimir Putin a declarat că Rusia este pregătită pentru dialog cu Statele Unite ale Americii. Președintele consideră că summitul G20 in iunie la Osaka, Japonia, ar putea fi locul unde va avea loc o astfel de ședință oficială cu Donald Trump.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.