Un raport interimar emis de Comisia pentru Educație în Sănătate, Muncă și Pensii, raport supervizat de senatorul republican Richard Burr, aduce noi argumente în favoarea ipotezei eliberării accidentale a SARS-CoV-2 din laboratorul de cercetare din Wuhan.

Raportul aduce în sprijinul teoriei eliberării accidentatale a patogenului argumente precum lipsa unor proceduri și echipamente de protecție în manevrarea unor virusuri periculoase, rapoarte și declarații ale cercetătorilor de la Institutul de Virologie din Wuhan (IVW) care, într-un limbaj specific birocrației comuniste, ridicau probleme majore care au avut loc la IVW, precum și ritmul extraordinar de accelerat în realizarea unui vaccin și patent aferent anti-SARS-CoV-2.

Într-un articol conex, publicația Vanity Fair, împreuna cu ONG-ului american ProPublica, au cercetat documentele folosite în acest raport și au realizat și profile ale persoanelor implicate (inclusiv elemente negative ce țin de inițiatorii sau realizatorii raportului). Acest articol produce mai mult context cu privire la acest nou raport și pune și întrebările corecte cu privire la unde se va duce această discuție în viitor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.